Večeras u Libertasu Bjutiful Selekšn w/ After Affair, G. Edd i RA1N!


Večeras, 12.10.2018. godine na poziv ELEVATION ekipe u Zenicu stiže Bjutiful Selekšn w/ After Affair i G. Edd. Rezident večeri RA1N kao i uvijek zagrijaće publiku svojim plesnim notama, koji će nastaviti ploviti cjelovečernjom elektro magijom.

Događaj se održava u Pivnici Libertas u 21:00 sat. Cijena ulaza do ponoći je 5 KM, a iza ponoći 8 KM.

Ukoliko niste upratili Elevation ekipu slijedi nekoliko osnovnih informacija:
Elevation ekipa postaje propoznatljiva na bh. elektronskoj sceni kroz projekat Plus One koji je jedinstven i pruža kako neafirmisanim tako i afirmisanim DJ – evima, producentima da zavrte svoje setove pod okriljem Elevationa koji se pobrine za doček, smještaj i samu promociju eventa. Na gostima Plus One projekta je da zavrte najluđe što znaju. Pored toga Elevation ekipa uvezala se i sa drugim organizacijama iz drugih gradova, što je još jedna potvrda da ova ekipa kvalitetno radi.

Već ranije smo pisali na našem portalu o ovim dešavanjima, tako da preklikajte malo! 😉

Emisija Pozitiva i Pozitivka i ovaj put prate event, a o svemu više u emisiji u utorak, 16.10.2018. godine, od 18:00 do 20:00 sati na 88,5 fm.

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist