Dynnotik i Ra1n u subotu u Libertasu!


“Dizači” nastavljaju svoja plesna druženja kroz elektro tonove i ove subote, 08.09.2018. godine, u 21:00 sat u Pivnici Libertas. Ulaz je besplatan i savjetujemo vam da dođete ranije kako ne biste ostali bez stola ili pak plesnog podija, jer iz subote u subotu sve više ljubitelja ove muzike posjećuje elevation subotnje dešavanje.

Ovaj put u sklopu projekta Plus One u goste stiže Dynnotik  iz Sarajeva, koji će vrtiti sa rezidentom večeri DJ RA1N-om.

Kroz projekat Plus One do sada su se publici predstavili DJ  -evi iz Zenice, Bihaća i Sarajeva. Elevation ekipa nastavlja u ovom ritmu, te će u narednom periodu ugostiti mlade DJ-eve iz raznih gradova BiH, ali isto tako i iz inostranstva, istakao je rezident večeri, Ra1n. Pored toga rekao nam je nešto više i o predstojećoj suboti.

 

Ovu subotu nam dolazi DJ iz Sarajeva, Dynnotik, s kojim sam već dijelio pult, ali se opet obojica posebno radujemo njegovom dolasku u Zenicu. Donosimo i neki novi zvuk tako da ne sumnjam da će dance floor biti užaren. Također, sve posjetioce koncerta u Areni pozivam u Libertas da plešemo zajedno do jutarnjih sati. – Ra1n

 

RadiYoaktivna ekipa prenosi i Dynnotikovu poruku koji ističe kako Zenica ima kreativne mlade ljude, ali isto tako da je postala i bogatija za ekipu koja organizuje kvalitetne partije u Libertasu.

Zenica je odnedavno postala bogatija za još jednu ekipu koja organizuje jako dobre partije u Pivnici Libertas. To me pretjerano i ne čudi obzirom da je taj dio države uvijek bio odan elektronici i jedni su od boljih u tom poslu.Tamo sam upoznao puno kreativnih ljudi, dobrih DJ – eva i ponosan sam sto sam pozvan da sviram sa njima. Subota, 08.09., je rezervisana za višesatni ples u lijepom ambijentu kakvim ga čine ne samo Zeničani nego sva pozitivna raja koja tamo dolazi. Želim da se zahvalim Elevation ekipi, njihovom residentu DJ Ra1n u. Brojimo sitno, vidimo se. – Dynnotik

O Elevation događajima možete slušati u emisiji POZITIVA sa Pozitivkom na 88,5 fm koja se emituje svakog utorka od 19:00 do 21:00 sat ili putem ovog portala klikom na “nerviraj me” u donjem desnom uglu. 🙂

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu okupite ekipu pa dođite i zaplešite.

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist