ELEVATION ekipa postaje prepoznatljiva na bh. elektronskoj sceni


Pivnica Libertas svojim ambijentom, ljubaznim osobljem i događajima već je postala prepoznatljivo mjesto u gradu, a između ostalog ovdje se organizuju i najbolje elektro noći u gradu. Sigurno i šire, ali ćemo vama ostaviti da ocijenite da li je to istina. U subotu, 25.08.2018. godine, sve posjetioce svojim tonovima kroz svijet elektro muzike provest će rezident večeri RA1N i gost Ismar Vrbanjac aka HOLLAND. Ne propustite ni ovaj subotnji ples od 21:00 sat, svi ste pozvani i ulaz je besplatan.

Prošle subote, 18.08.2018. godine, u sklopu projekta Plus One zeničkoj publici predstavio se DJ iz Bihaća, Denis Dražić. O Elevation ekipi i Plus One projektu smo pisali ranije, a što možete pronaći na našem portalu.

RadiYoaktivna ekipa zabavila se i rasplesala i prošle subote, razgovarala sa posjetiocima koji su oduševljeni kvalitenom organizacijom, ali isto tako i ljubaznim osobljem Pivnice Libertas.

Subota je zaista ostavila snažan utisak na sve prisutne, te smo tim povodom i razgovarali sa jednim od organizatora, RA1N -om ujedno i rezidentom događaja.

Prošle sedmice u sklopu projekta Plus One nam je gostovao moj prijatelj iz Bihaća, Denis Dražić koji je pokazao šta znači višegodišnje iskustvo na sceni u BiH. Jako mi je drago što ga je naša publika prihvatila kao jednog od nas i nisu se suzdržavali u osmijehu i plesu. Moram reći da je prošla sedmica i gostovanje Denisa bila prekretnica u našim Elevation druženjima i sada smo definitivno zabilježili ime ELEVATION na BiH sceni elektronske muzike. Već ovu subotu, 25.08.2018. godine, nam dolazi Ismar Vrbanjac aka HOLLAND koji se već dokazao zeničkoj publici i siguran sam da će se plesati do ranih jutarnjih sati. – RA1N

lijevo – RA1N // desno – DENIS DRAŽIĆ

Denis Dražić svoju pozitivnu energiju prenosio je kroz muziku na publiku koja je plesala do ranih jutarnjih sati. Radiyokativno donosimo Denisovu izjavu.

Kad god idem u Zenicu znam da me očekuje dobra i luda zabava. Tako je bilo i u Pivnici Libertas. Ljudi su plesali do zadnjih minuta, a moje srce i osmijeh su bili jedno. Hvala svima koji su prisustvovali i uljepšali nam noć, definitivno će ostati u mom sjećanju. Zahvalio bih se kolegi Benjaminu B. aka Ra1N na pozivu i veselim se povratku u dragu Zenicu. – Denis Dražić

Slijedi pregled narednih nekoliko ELEVATION događaja u Pivnici Libertas:

25.8.2018. with Ra1n and Holland-music
1.9.2018. with BosniaK – BSNK and Ayla
8.9.2018. with Ra1n and Dynnotik
15.9.2018. with Ra1n and DJ Davor B.
22.9.2018. with Ra1n and Adot 

Elevation ekipa postaje propoznatljiva na bh. elektronskoj sceni kroz projekat Plus One koje je jedinstven i pruža kako neafirmisanim tako i afirmisanim DJ – evima, producentima da zavrte svoje setove pod okriljem Elevationa koji se pobrine za doček, smještaj i samu promociju eventa. Na gostima Plus One projekta je da zavrte najluđe što znaju. Pored toga Elevation ekipa uvezala se i sa drugim organizacijama iz drugih gradova, što je još jedna potvrda da ova ekipa kvalitetno radi. Uskoro više infomacija i novina o Elevation ekipi možete čitati na našem portalu. RadiYo Active je ujedno i medijski pokrovitelj ELEVATION evenata.

Budite u toku pratite www.activezenica.org i emisiju Pozitiva 88,5 fm.

https://www.facebook.com/DJDenisDrazic/videos/1876590072384708/

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

Osjetite uzvišenu veličinu elektronske muzike uz “dizače”, dodirnite visinu zvijezda nad horizontom.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist