ELEVATION: Marlon Bright i Ra1n večeras u Libertasu!


Emisija POZITIVA predstavlja vam još jedno subotnje dešavanje u organizaciji Elevation Entertainment – a, zeničkih DJ-eva i zaljubljenika u elektronsku muziku. Večeras, 21.07.2018. godine, na prepoznatljivoj lokaciji za najbolje raspoloženje i ples u gradu, u Pivnici Libertas, sa početkom u 21:00 sat počinje još jedna plesna vožnja.

Večeras u sklopu projekta “Plus one” svoje tonove pušta zenički DJ Marlon Bright sa kojim ćete uskočiti u svijet plesa i elektronske muzike. Nakon njega, svoje reglere za vas štima rezident večeri Ra1n sa kojim ćete nastaviti noćnu vožnju u Libertasu.

Kao rezident PLUS ONE projekta u okviru Elevation Entertainment-a, zadovoljan sam dosadašnjom posjetom kao i onim što su pokazali mladi DJ – evi. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i da će posjećenost iz subote usubotu rasti. Posjećenost do sada je dokazala da ima  mladih ljudi koji će podržavati elektro scenu u našem gradu i da ćemo je uspjeti podignuti na viši nivo. – Ra1n

Osjetite uzvišenu veličinu elektronske muzike uz “dizače”, dodirnite visinu zvijezda nad horizontom.

PLUS ONE PROJEKAT?

Kroz projekat PLUS ONE Elevation ekipa daje mogućnost DJ-evima i producentima da se predstave publici. Do sada su se u sklopu ovog projekta zeničkoj publici predstavili Schicksal, Refa T. i DJ Crab. Više o njima, kao i o rezidentu večeri imaćete priliku slušati u sklopu emisije Vaš mix na radiju Active.

Imaš li ti ELEVATION majicu? 

Elevation ekipa za sve one ljude koji razumiju priču ove ekipe i napore koje ista ulaže kako bi oživjela elektronsku scenu u našem gradu pripremila je ELEVATION majice. Kupovinom majice po cijeni od 10 KM podržavate ove mlade zaljubljenike u elektro muziku da nastave sa svojim kvalitetnim radom, ali isto tako omogućavate im da nastave da predstavljaju mlade DJ – eve ne samo iz našeg grada, već i iz drugih gradova koji će imati priliku da se predstave u Zenici.

Pozitivka i ekipa radija Active kupila je nekoliko majica po cijeni od 10 KM sa željom da ova organizaicja opstane sa svojim idejama i projektima koji su zaista kvalitetni i podrška afirmisanim ali i neafirmisanim DJ -evima. Isto tako smatramo da naš grad zaslužuje jednu ovakvu “elektro ekipu”, ekipu kakvu većina gradova u BiH ima.

Organizacija zeničkih DJ-eva i zaljubljenika u elektronsku muziku kojima je cilj podići elektronsku scenu zaslužuje našu podršku, zato dođite i podržite ih i zaplešite u nekoj od majica.

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist