Detroit Groove Gang – I have sinned


„I have sinned“ treći je singl skinut s EP-a „Roll with Detroit“. Prethodili su mu „In you green eyes“ te „Malcolm left Detroit“. „Roll with Detroit“ EP te „Motor City Funk“ objavljeni su 20. 4. ove godine za Juda Records i debitantska su izdanja benda. Sve pjesme benda nastaju spontano, bez planiranja i prateći struju svijesti. Zvuk je rezultat okolnosti i uvjeta u kojima se snima, a emocija pjesme je ona koja u trenutku snimanja izađe van i prevagne. „I have sinned“ je tako postao glazbena ispovijed.

Spot je zamislio i realizirao prijatelj benda Trickster. Ideja se razvila u njegovoj glavi i on je tip koji je ispred kamere. Prvi je to spot benda koji nije namontiran od već postojećih video materijala već je snimljen. Spot je snimljen u zagrebačkoj galeriji Greta, na istom mjestu gdje je bend nedavno imao svoju prvu cjelovečernju svirku. Sam spot isto nije bio planiran, dogodio se.

 

„Motor City Funk“ i „Roll with Detroit“ EP možete poslušati i preuzeti na sljedećim linkovima:

https://detroitgroovegang.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/detroit-groove-gang/albums

Detroit Groove Gang je zagrebačka motoristička banda porijeklom iz Detroita. Okupila nas je ljubav prema brzini, General Motorsu i Jamesu Brownu. Banda je otvorenog tipa ali trenutno broji šest stalnih članova: Fantom, Micey, Slick, M8, Funky i Jimsy.

Pratite portal activezenica.org i radiYo Active jer uskoro donosimo opširniju priču o Detroit Groove Gang-u.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist