Mental Knap – Live Session Party u Funky klubu Zenica


 

17. februara 2018. godine Funky club Zenica širom će otvoriti svoja vrata svim ljubiteljima muzike koja svojim notama vodi u kosmičke sfere. Povežite se, kako sami sa sobom tako i sa drugima, kroz note koje će proizvoditi talentovani muzičari iz Bihaća i Zenice. Da smo naučili da je humanost ono što nas spaja sa drugim ljudima, dokažimo i samim dolaskom na ovaj događaj, jer kako kažu organizatori, dio novca sakupljenog od prodaje karata namijenjen je za pomoć u liječenju teško oboljelog dječaka iz Zenice – Arslanu Kulačiću!

 

Radi se o eksperimentalnom sessionu i mješavini različitih žanrova. Bend je kombinacija muzičara iz Bihaća i Zenice, rekao  je Dino Alagić, jedan od organizatora samog događaja.

 

Na dan kada je na lomači spaljen Giordano Bruno i kada je u SAD-u zvanično ukinuta zabrana točenja alkohola,  Mental Knap i Funky club Zenica za Vas organizuju najbolji, ali i jedini live session party u gradu.

Mental Knap je medij preko kojeg ćete biti serijski spojeni sa trenutnom muzikom kosmičkih sfera i s kojim ćete proći put od mikro do makro kosmosa.

Uživajte u eksperimentalnom sessionu uz frekvencije beskonačnosti!

Bend, kroz projekat inter – kantonalne saradnje, čine 4 čovjeka i instrumenti.

Kartu od 3KM možete kupiti od 02. februara u Funky club Zenica (u Jazzu) i u Aquarium Caffe Bar-u (kod Bobana).

Dio novca sakupljenog od prodaje karata namijenjen je za pomoć u liječenju teško oboljelog dječaka iz Zenice – Arslanu Kulačiću!

UNITED VIBRATION!


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist