Radionica Verbalni DETOX -Ispeci pa reci-


Radionica Verbalni DETOX “Ispeci pa reci” će se održati 11. januara 2018, od 18 do 20 časova u centru za promociju životnih vještina u Banjaluci.

Ako želite da se igrate sa riječima, a njihovu moć iskoristite za postizanje uspješnih ciljeva i rješavanje problema, ali i naučite kako da one ružne riječi ili koje vas plaše ili bole ispunite boljom energijom, onda je ova radionica 11.januara pravo mjesto za vas.
I što je još važnije, tehnike koje naučite na njoj su jednostavne i možete ih kasnije sami primjenjivati kad god vam „zapne” sa određenom situacijom. Ili što bi se u narodu reklo: Prvo reci hop pa skoči. Ispeci pa reci.

  • Na radionici će biti ZABAVNO.
  • Biće IGRE.
  • Biće INTERAKTIVNO.
  • Biće PRIJATELJSKI.
  • Biće POKLONA.

Poslušajte kako često odgovarate na jednostavna pitanja: “Kako živiš?”. “Onako … kao i svi, nekako …”. „Kako si?”. “Nije loše”. “Da li možeš to uraditi?” “Pokušaću”.
Što više verbalno izražavamo nezadovoljstvo, govorimo o negativnom, žalimo se, kukamo, podižemo ton, tim više lišavamo sebe zdravlja i sreće.

Poslije novogodišnjih i božićnih praznika uglavnom se govori o detoxu tijela.
Sada je pravo vrijeme za Verbalni DETOX. Kroz igru ćemo preispitati svoj vokabular i promjeniti riječi koje oduzimaju energiju i umanjuju radost.

  • Koje su to riječi koje vas blokiraju?
  • Od kojih rečenica vam se diže kosa na glavi?
  • Koje su to koje vam vraćaju osmijeh na lice i bude leptiriće u stomaku?

Naučićete kako zabavnom tehnikom možete dobrom energijom ispuniti čak i one riječi koje sada možda vidite napisane kao sive i čujete kao grube: novac, glavobolja, bivši partner, trema, javni nastup, posao, fakultet….

Voditeljka radionice: Vesna ILIKTAREVIĆ, master komunikologije (učesnica brojnih seminara i radionica “Poredak ljubavi”, “Magic Words”, “Savremeno komuniciranje”…)
Cijena radionice: 10,00 KM
Mjesto: Centar za promociju životnih vještina RADIONICA
Prijave organizatorici: Ljiljana Vrhovac-Kapor
Telefon: 065 901 000 ili u Inbox Radionice.
Vidimo se!

FB event


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist