Lovely Quinces otkrila svoj tajni muzički projekt Bad Daughter


Pod imenom Bad Daughter, Dunja Ercegović je do sada snimila i objavila na Bandcampu pet autorskih pjesama.

Prije godinu dana Dunja Ercegović alias Lovely Qunces počela je na Bandcampu objavljivati pjesme pod imenom Bad Daughter. Riječ je o njenom ogoljenom osobnom DIY projektu na kojem su sve pjesme snimljene u lo-fi varijanti samo uz pomoć mobitela.

Objavila je ukupno pet pjesama u par navrata.  Prva “May irrationally rational noise ail” je uploadana 22. decembra 2016. godine. Slijedile su je “When I Was A Kid” i “Comet Grounds”, da bi u veljači ove godine Bad Daughter dodala i “Pick the girl​.​.​.​not your nose”, te “Phillipe Go”.

Od Lovely Quinces još uvijek nismo dočekali prvi album, čije objavljivanje se već dvije godine odlaže, no kantautorica je zato kao Bad Daughter snimila kvalitetan i intimni materijal u trajanju jednog solidong EP-ija.

Dakle, to što na Bandcampu u opisu autorice piše da dolazi in New Yorka, samo je krivi trag, jer je riječ o još jednom umjetničkom licu Dunje Ercegović.

Naravno, za projekt Bad Daughter su neki znali od početka tko stoji iz njega, a sada je odlukom same autorice to javna stvar.

Ovdje možete poslušati Bad Daughter

Izvor


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist