ZeForge Community: Novo druženje u subotu u prostorijama Impulsnog kreativnog centra u Zenici!


ZEFORGE organizuje još jedno druženje u prostorijama Impulse Creative Center u Zenici. Detaljnije, novi meetup biće održan u subotu, 18.11.2017. godine, sa početkom u 17:00 sati.

Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite na sljedećem Meetupu koji ima za cilj prije svega opušteno druženje i razgovor. Ovaj put nećemo imati posebnog predavača, nego ćemo priliku dati svima vama. Želja nam je da na neki način sumiramo sve što smo do sada prošli, da vam predstavimo šta smo to zamislili u narednom periodu, te da zajedno sa vama, kroz zajednički razgovor i diskusiju donesemo najbolju odluku o budućim Meetupima, pravcima razvoja i djelovanja. Zanima nas vaše viđenje Communitya, vaši prijedlozi za unapređenje kao i prijedlozi o tome šta bi trebalo ispraviti, poručuju organizatori.

Svaku drugu subotu imate priliku učestvovati na nekom od redovnih “ZeForge Meetup” druženja, gdje ćete imati priliku steći nova saznanja ili možda proširiti stara. Komunikativna i ljubazna ekipa ZeFroge-a trudi se iz novog u novi meetup dovesti predavače kako iz BiH, tako i iz regije, ali i ostatka svijeta.
Kao što stoji u naslovu “community” tako ekipa ZeForge-a želi ovim edukativno – zabavnim radionicama i druženjima pružiti svojoj lokalnoj zajednici, svojim sugrađanima/kama priliku mjesto gdje će slobodno ispoljavati svoje misli i razvijati svoje kreativne ideje.

Ukoliko ste podigli jednu obrvu ili možda obje i pitate se: “Gdje je caka?”, cake nema, ulaz je besplatan i svi su dobro došli! Dođite i sami se uvjerite.

ZeForge Community raste svakim danom i sigurno je da su dobre stvari tek pred nama. Mi vas pozivamo da se sada uključite i budete dio ove pozitivne priče, te da zajedno napravimo velike stvari za naš grad i okolinu.

Zahvaljujući našim partnerima imat ćemo topli napitak koji puno znači u ovim hladnim danima.

Partneri: SPARK, NSoft, ZEDA, Impulse Creative Center, Inservio.

Tačna adresa je Zmaja od Bosne bb, Poslovna Zona Zenica 1 ( Zgrada Centra savremenih tehnologija/ZEDA).

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist