Mikser Kids Market “Lollipop”


Pridružite nam se na prvom Mikser Kids marketu koji nosi naziv “Lollipop” i održava se u nedelju, 12. novembra, od 11 do 18 sati u Mikser House-u (Kolodvorska 12).

Prvo izdanje Mikser Kids marketa posvećeno je zimi , zimskim radostima ali i prazničnoj atmosferi! Svi koji 12. novembra dođu u Mikser House moći će da za svoju djecu odaberu idealne igračke, rukavice, kape kao i razne stvarčice koje izlagači budu ponudili.
Pozivamo mališane ali i njihove roditelje da nas posjete i da svi zajedno proslavimo radosti koje nam zima donosi!

Mikser poziva sve, velike i male, koji se bave proizvodnjom igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namjenjenih djeci i bebama, kao i dječje igraonice i radioničare, da učestvuju na marketu.

Svi koji žele da učestvuju na Mikser Kids marketu, mogu poslati prijavu do 08.11. na e-mail natalia.d@mikser.rs. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili linije proizvoda, kontakt telefon, kratak opis proizvoda koji će biti izlagani, e mail adresu, web adresu ili link ka FB stranice (ukoliko postoji).

Mikser House će svim izlagačima obezbjediti pultove prosječnih dimenzija 1,2 x 1m, a kotizacija za učešće na Mikser Kids Marketu iznosi 30KM

Market je otvoren za posjetioce od 11 do 18 sati.

Fb event


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist