CEO konferencija Zenica 2017


11.11. je datum kada Zenica okuplja najveća imena iz business svijeta, umjetnosti, kulture i sporta koji će učesnicima kroz svoje životne priče dokazati da se trud uvijek isplati!

Ako želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Zenici.

Nakon ovogodišnjih uspješno organizovanih konferencija u regionu (Beograd, Zagreb, Podgorica), Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Zenici, organizuje treću CEO konferenciju u Zenici, koja je već sada postala prepoznatljivo mjesto susreta mladih.

CEO konferencija u Zenici će biti održana 11. novembra 2017. godine u Bosanskom Narodnom Pozorištu Zenica. CEO konferencija je projekat koji mijenja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u cjelosti mijenja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha.

Svi koji odluče biti učesnici ovogodišnje CEO konferencije u Zenici, imati će priliku osjetiti energiju motivirajućih govora nekih od 8 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče
Životnim iskustvom, inspirativnim govorima o usponima i padovima govornici će potaknuti iskre u svim mladim da prate svoju ambiciju i snove, te da iskoriste pun potencijal bez izgovora.

4 države, 9+ fakulteta, 80 govornika i 5000+ učesnika.

Najveća regionalna konferencija za mlade povezuje stručnjake iz različitih oblasti, najuspješnije kompanije i fakultete.

Očekujte neočekivano!

CEO ZENICA IS ON!

Prijaviti se možete na sljedećem linku.

FB event


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist