“Halo, čujemo li se?” radija Active


Ko kaže da je ponedjeljak najgori dan u sedmici, neka se javi ili zauvijek šuti! Halo čujemo li se, emisija koja se emituje na talasima Radija Active ponedjeljkom od 15:00 do 17:00h.

Cilj emisiije posmatrati svijet u bojama, razbiti sivilo u Zenici pomiješano sa smogom, a msve to uz dobru vibru i u ritmu muzike za ples. Kako i na koji način  pričat će nam rubrike:

poznato-nepoznati, zanano-neznano ( tematski dio emsije, razgovor sagostom o temi i predstavljanje mladih i uspješnih, anketa sugrađana isugrađanki o temi)

slučajni prolaznici (šaljivi dio programa, ankete na pitanje kao npr. šta je prvo nastalo koka ili jaje?, očekujte me na ulici i budite  spremni na škakljiva pitanja:

najava dešavanja;  ( dešavanja u Zenici i okolini, predstave, koncerti, projekcija filmova)

halo, čujemo li se? ( poziv i razgovor sa mladima iz drugih gradova, koja su to dešavanja u Brčkom, Sarajevu, Goraždu..)

 

Almedina Hrnjić, rođena 30.3.2000 godine u Zenici. Učenica Druge gimnazije  u Zenici. Na radiju volontira godinu dana, također je članica Dječijeg parlamenta.  Njen životni moto je „Snovi će se ostvariti samo ako u njih dovoljno vjerujemo i  trudimo se da ih ostvarimo ”


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist