Studiram vani – NTU – Varaždin


U ponedjeljak 16.10.2017-e održavamo otvoreno predavanje o studiranju u Velikoj Britaniji na sveučilištu Nottingham Trent University koji se nalazi u središnjem dijelu Engleske.

Nottingham Trent University je 14. najveće sveučilište u Velikoj Britaniji, sa 27 920 studenata raspoređenih na 3 različita kampusa. 94% studenata u roku od 6 mjeseci nakon završetka studija se zaposle u struci ili upišu doktorate. Sa ponudom od preko 300 različitih smjerova, u različtim poljima; od kojih su neka: arhitektura, poslovanje, marketing, mediji, novinarstvo, pravo, kriminalogija, informatika, inžinjerstvo, geografija, hortikultura, psihologija, sociologija te još mnogi drugi. Osim toga surađuje s raznim fakultetima po svijetu te nudi razmjene u države Europe, Amerike i Azije. NTU je institucija koja razmišlja o budućnosti i pridržava se standarda kojeg biste očekivali od moderne akademske ustanove.

Osim o NTU, na predavanju saznati će te više o postupku prijave za studiranje u Velikoj Britaniji, mogućnostima financiranja studija te ostalim mogućnostima koje pruža “studiranje vani”.

Kada? 16. oktobra od 17:00 do 19:00
Gdje?    Park Boutique Hotel,  Varaždin

FB event


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist