Great Gatsby Ballet – baletni blockbuster i neponovljivi spektakl u zagrebačkoj Areni!


Balet The Great Gatsby jedinstven je projekt koji objedinjuje nekoliko umjetničkih sfera a u Zagreb donosi neponovljiv spektakl koji je osvojio svijet. Fitzgeraldova knjiga, pa potom i film koji je nastao po knjizi “Great Gatsby”, već su stvorili kultni status, a atmosferu koju donosi već godinama mnogi pokušavaju ponoviti i iznova doživjeti. Nakon filmske uspješnice, stiže nam baletno uprizorenje knjige, Great Gatsby Ballet, vrhunski spektakl i blockbuster, s virtuzima iz svijeta baleta, pozorišta i muzike.

Dwight Rhoden, jedan od najtraženijih savremenih koreografa, ujedno i redatelj projekta, osmislio je koreografiju isključivo za ovaj show. Sam Dwight do sada je surađivao s nizom poznatih svjetskih umjetnika poput Princea, Lennyja Kravitza, U2 i Patrick Swayzea.

Denis Matvienko, nacionalni baletni prvak Marijinskog teatra u Sankt Peterburgu, ravnatelj baleta ruskog Nacionalnog kazališta u Novosibirsku i zvijezda svjetskih razmjera savršeno utjelovljuje plesne pokrete u glavnoj ulozi Jay Gatsbyja, a zagrebačkoj publici se predstavio prošle godine u baletnom rock spektaklu “Radio and Juliet”. Jedinstvenu muziku baleta The Great Gatsby potpisuje ponajbolji ukajinski kompozitor današnjice Konstantin Meladze.

Ovaj istinski spektakl ne smijete propustiti!

Što publiku očekuje u Areni, pogledajte na sljedećem videu:

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/the-great-gatsby-ballet-zagreb-arena-461274/event.html

Kada? 14. oktobra od 20:00 do 23:00

FB event


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist