Balkan Tube Fest Sarajevo


Iz godine u godinu balkanska youtube scena se širi, sve je više youtube-ra različitog interesovanja koji stvaraju različit sadržaj, ali i sve je više publike koju taj sadržaj posebno interesuje. Youtube nas sve spaja i spajao nas je prethodne 3 godine u Beogradu uz druženje, smijeh i radost! Hiljade youtube-ra i pratilaca je otišlo kući sa osmijehom, znajući da su na jednom mjestu upoznali jedni druge, upoznali ljude sličnim sebi. Međutim, kako živimo na Balkanu, svjesni smo da nisu svi u mogućnosti da dođu u Beograd i upoznaju svoje kolege i omiljene youtube-re, te smo ovoga puta odlučili da mi uradimo nešto po tom pitanju – odlučili smo da napravimo festival van Beograda, van Srbije, u Bosni, u Sarajevu!

Ukoliko nas pratite na facebooku ili instagramu, vidjeli ste već informaciju da se #BTFSarajevo održava 25. i 26. novembra 2017. godine u Domu mladih u Sarajevu sa početkom u 12h!

Ko će od youtube-ra sve doći na #BTFSarajevo će biti objavljeno na našem sajtu uskoro.

Što se tiče karata, one su već u prodaji i cijena je 8KM po danu (16KM za oba dana) i možete ih kupiti putem sajta KUPIKARTU (http://kupikartu.ba/karte/event/2905/balkantube-fest) na nekoliko načina: online, poručiti da vam stignu na kućnu adresu ili možete pronaći adrese gdje možete otići i uzeti kartu. Moći ćete da kupite kartu i kod Doma mladih, ali i na licu mjesta na dan festivala, ukoliko ostane dovoljan broj karata, mada preporučujemo da ih rezervišete na vrijeme.

Program će se održati u dvije sale, u velikoj sali će biti glavni program koji počinje od 12h, a u mala sala, kao i svaki put je rezervisana za q&a panele. Cjelokupan program biće okačen na našem sajtu blagovremeno.

Takođe, na samom festivalu u BTF Shopu, moći ćete da kupite narukvice, bedževe, šeširiće, naočare, šolje i još mnogo toga.

Za sve koji pitate – BTF će se svake godine održati u Beogradu u Sava Centru, a ovo je jedinstvena prilika gdje se održava i van granica tako da vas pozivamo sve koji ste iz Bosne da dođete i osjetite čari prvog youtube festivala na Balkanu!

Vidimo se!
BTF tim

FB event


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist