Info Presentation Sarajevo Model UN 2017


Dođite na INFO event Sarajevo Model UN-a, i saznajte šta vam sve donosi ovogodišnja konferencija. Rezervišite svoje mjesto putem linka.

Sarajevo Model United Nations je akademska simulacija u kojoj se učesnici aktivno upoznaju sa načelima diplomatije, međunarodnih odnosa, te formalnim procedurama u donošenju odluka unutar multilateralnih organizacija kao što su, primjera radi, Vijeće sigurnosti, Evropsko vijeće i Međunarodni monetarni fond pri Ujedinjenim nacijama.

Prvo izdanje Sarajevo Model UN konferencije se održalo prošle godine, koju je svečano otvorio gospodin Stjepan Mesić, bivši predsjednik Republike Hrvatske, kao i mnogi drugi.

Ovogodišnje izdanje Sarajevo Model UN konferencije će se održati u saradnji sa Evropskim udruženjem studenata prava (ELSA) Sarajevo i uz podršku Ujedinjenih nacija u BiH i to u periodu između 21.-24. septembra 2017. godine u hotelu Holiday a INFO dan .

U nadi da postignemo bolje rezultate i uključimo što veći broj lokalnih participanata, organizujemo INFO event za srednjoškolce i studente sa područja Kantona Sarajevo i šire koji će se održati u subotu 09.09.2017. od 12:30 – 15:00 u prostorijama Vijeća mladih Općine Stari Grad Sarajevo.

Svi su dobrodošli!
Jedini uslov jeste da izvršite prijavu.

Hocu.ba

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist