Prijavi ideju na InnovMatch i osvoji 15.000 eura i put u Berlin


Ako imate inovativnu ideju i način razmišljanja za koji smatrate da će promijeniti svijet, svakako je vrijeme da se prijavite na ovogodišnji InnovMatch, koji za cilj ima omogućiti svima koji žele izgraditi kvalitetna i pametna poslovna rješenja da to i učine, a najbolje ideje će se boriti za nagradni fond od 15.000 eura i put u Berlin.

Sasvim je jasno kako se današnji svijet u svakom smislu okreće oko tehnologije. Upravo zbog toga je stvaranje poslovnih rješenja koja iskorištavaju dobre strane tehnologije jedan od najvažnijih izazova modernog poslovanja, a dobre ideje će se svakako pronaći na ovogodišnjem InnovMatchu koji podržavaju SAP.io i Techstars.

Cilj InnovMatcha jeste stvaranje boljih i kvalitetnijih poslovnih rješenja spajanjem sjajnih ideja s dobrim platformama za njihovu realizaciju. InnovMatch je tako otvoren za svaku osobu iz srednje i istočne Europe koja ima kvalitetnu i inovativnu ideju koja se veže za unapređenje i razvoj pametnih poslovnih rješenja.

Za InnovMatch se tako mogu prijaviti start-upi, developeri, poduzetnici i studenti iz regije kojima se u umu kuha ideja za koju misle da može promijeniti poslovanje neke kompanije nabolje.

Dobrom idejom do puta u Berlin

Svi sudionici će biti opremljeni znanjima i alatima za izgradnju i skaliranje svojih ideja, a najuspješniji na završnom regionalnom događaju moći će osvojiti dio fonda od 15.000 eura koji će se podijeliti na tri sudionika s najboljim rješenjima. Glavni pobjednici će putovati u Berlin i posjetiti tamošnji start-up ekosistem.

Prijaviti se za InnovMatch mogu svi zainteresirani slanjem vlastite videozapisa u kojem je pojašnjena ideja koja može unaprijediti poslovanje. Također, možete se odvažiti i pokušati riješiti poslovni slučaj neke od firmi partnera InnovMatcha koje su dostupne na službenim stranicama takmičenja.

Prijave će biti ocijenjene od stručnog SAP žirija, a one najuspješnije će biti pozvane na završni regionalni događaj.

Hocu.ba


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist