ZENICA: Otvaranje prvog frizerskog edukativnog centra


Hadis Muračević je profesionalni frizer iz Zenice, koji se ovim poslom bavi već nekoliko godina. On se poslije dugogodišnjeg bavljenja ovim zanatom odlučio za jedan od najvećih poduhvata u svojoj karijeri.

U subotu, 1. aprila 2017. godine sa početkom od 17 sati otvara se savremeni veliki frizerski edukativni centar ljepote, koja će nositi naziv “Hadis”, a važno za napomenuti je, da je ovaj centar jedini brendirani centar i salon u gradu od strane firme “WELLA”.

Ovaj edukativni centar pružat će ponude i edukacije iz oblasti frizerskih usluga, kozmetike, šminkanja, solarija, a najnovije modne trendove iz dana u dan moći ćete pronaći upravo na ovoj adresi. Prvu edukaciju u Zenici u pomenutom centru obavit će Boris Obreški, poznati beogradski frizer.

Frizerski edukativni centar “Hadis” nalazit će se na prostoru od 270 kvadratnih metara u novoj zgradi EKOR Komerca u naselju Blatuša u Zenici, što samim tim predstavlja prostorno najveći salon na ovom području.

Tim povodom, cijenjeni mediji, pozivamo i vas na svečano otvaranje prvog frizerskog edukativnog centra „Hadis“, te da i vi na svoj način date doprinos novima idejama i realizaciji ovog nesvakidašnjeg projekta.

Kako je istaknuto, svečanom otvaranju, koje je planirano za subotu, 1. aprila 2017. godine sa početkom od 17 sati, u novoj zgradi EKOR Komerca u Blatuši, prisustvovat će veliki broj osoba iz svijeta mode, politike i showbiz-a kompletne Bosne i Hercegovine.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist