StereoGroove 2nd Anniversary 25.03. VELIKA HALA ŽELJEZARE ZENICA


U subotu, 25.03. 2017.godine, u velikoj hali Željezare broj 9, Zenica, sa početkom u 21:00 počinje party u organizaciji Stereo Groove Bosna i Hercegovina.

Head linerica večeri će biti brazilska ljepotica Fernanda Martins aka Don Chandler, a pored nje događaj će uveličati i Kristina Lalić, Tea Vučković, te dva lokalna DJ-a Adot i Davor B, ali i specijalnigost Du’art. Ne samo da će događaj biti upotpunjen audio ugođajem, nego će svi posjetitelji imati priliku uživati i u vizualitiju, koji će raditi četvrta dama VJ-icaWizaro.

Fernanda Martins jedna je od najboljih i definitivno jedna odnajpoznatijih ženskih DJ-ica techno muzike na svijetu koja po prvi put dolazi u Bosnu i Hercegovinu, a pod alijasom Dot Chandler puštatće techno set.

Svoje karte možete nabaviti na svim prodajnim mjestima koja podrazumijevaju sistem kupikartu.ba, u gradovima Sarajevo, Tuzla, Jablanica, Bihać, Visoko, Sanski Most, Travnik, Busovača, Gradačac, Bosanska Krupa, ali i u Hrvatskoj, Srbiji te u Crnoj Gori.

U Zenici karte možete pronaći i u:
– Da Vinciju
– Retru
– Starom Satu
Black Pearlu, po cijeni od 20 KM.

After party će biti održan na Smetovima, o svemu saznajte više putem facebook stranice StereoGroove Bosnia and Herzegovina.

Facebook događaj OVDJE.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist