EXIT sprema gitarsku ludnicu na Tvrđavi


Festival EXIT dobio je nova, žestoka pojačanja za ovogodišnji festival koji će se održati od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.


Spoj melodičnog i tvrdog zvuka čuće se sa treće najveće bine festivala, Fusiona, jer stiže legendarni sastav The Damned koji će doneti svoju prepoznatljivu punk atmosferu, a čuvena bina EXIT festivala posvećena ektremnom zvuku, Explosive, i ove godine biće epicentar zemljotresa koji će izazvati najnovija objavljena imena metal, punk i hardcore scene. Furiozni line-up predvodiće legendarni pankeri Angelic Upstarts koji dolaze u Srbiju nakon 32 godine. Njima se pridružuje i kultno ime ekstremne industrial dark metal scene, švicarski Samael. Oni će predvoditi eksplozivni program ove bine pored već najavljenih sastava The Black Dahlia Murder, Discharge i Destruction.

U prodaji ulaznice za veliko EXIT Ljeto ljubavi 2017!

EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, slijedi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula!

Ulaznice za EXIT dotupne su po cijeni od 115 KM, dok je promotivna cijena od 63 KM za Sea Star i Sea Dance aktuelna još nekoliko dana, do 28. februara za Sea Star, odnosno do 1. marta za Sea Dance festival, nakon čega će cijena biti veća. Najveća ušteda svakako je paket EXIT Summer of Love 2017, gdje se jedna ulaznica za sva tri festivala može nabaviti za samo 145 KM. Više informacija o cijenama ulaznica može se pronaći na sajtu: www.exitfest.org.

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist