MEMBRAIN festival: preko 70 izvođača iz 13 zemalja u Šibeniku


Membrain festival je underground festival bass kulture koji se ovo ljeto prvi put održava u Hrvatskoj, od 18. do 21. augusta. Tim povodom na plažu uvale Minerska u Šibenskom kanalu, dolazi preko 70 europskih izvođača široke lepeze bass žanrova. U tri dana intenzivnog programa plus zadnji “chill out” dan,  Šibenik postaje centar europske underground bass kulture i na jednom mjestu okuplja najeminentnija imena scene uz bogat kulturni, edukativni i ugostiteljski program.

Organizatori najavljuju nešto sasvim drugačije od onoga što smo do sada imali priliku vidjeti na festivalima sličnog karaktera.

“Donosimo esenciju underground scene bass muzike, s namjerom razmjene kultura jer je je Hrvatska zadnjih godina postala popularna festivalska scena, ali do sada nije po mome znanju imala event poput ovoga. Izabrali smo Šibenik zbog svoje posebne lokacije, okruženja te pomno građene bass scene. To je presudilo u odabiru lokacije za Membrain festival. Posjetitelji mogu očekivati atmosferu koja je već dobro poznata na Zapadu po gradovima kao sto su London, Amsterdam, Pariz, Berlin itd. u smislu underground partija, ali u posebnom dalmatinskom settingu. E baš taj “tvist” je ono što će učiniti ovaj event potpuno drugačijim i posebnim te zbližiti dva pogleda na stvar, bass muziku, kod zaljubljenika iz inozemstva i iz regije .” rekao je Davor Dedić, glavni organizator festivala.

Ovogodišnji line up je kompletno finaliziran a najpoznatija imena koja će ovo ljeto tresti tri hangara i plažu uvale Minerska su: Hybrid Minds, Sub Zero, NCT, DJ Levela, Jaydan, T and Sugah, Numa Crew i mnogi drugi.

Povlaštene cijene ulaznica pripremljene su za ex YU publiku, i mogu se kupiti u Entrio servisima, on line ili na preko 40 prodajnih mjesta u Hrvatskoj (https://www.entrio.hr/event/membrain-festival-2016-3336) Cijena festivalske karte iznosi 350 kuna (oko 92 KM), a dnevne 145 kuna (oko 38 KM). Ulaz nedjeljom bit će besplatan.

w: www.membrainfestival.com

e: info@membrainfestival.com

fb: https://www.facebook.com/membrainfestival

tw: https://twitter.com/membrainfest


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist