12. Oficijelno okupljanje navijača Liverpoola Bosne i Hercegovine


Nakon Zenice, Sarajeva, Mostara i Tuzle proteklog vikenda su se navijači Liverpoola iz cijele Bosne i Hercegovine okupili i u krajiškoj ljepotici, Banjaluci.

Fan klub navijača Liverpoola u Bosni i Hercegovini postoji od 2011. godine i do danas su organizovali 12 državnih okupljanja te jedno regionalno. Pored toga što su među prvima počeli da se okupljaju na državnom nivou, članovi LFC BiH fan kluba u sklopu svakog okupljanja organizuju humanitarnu akciju tako da njihova druženja pored zabavnog imaju i humanitarni karakter.

Tako je bilo i prethodnog vikenda u cafe Dionisu, gdje se okupilo preko 60 navijača Liverpoola iz Banja Luke, Prijedora, Zenice, Tuzle, Prnjavora, Sanskog Mosta, Sarajeva i drugih bh. gradova. U sklopu okupljanja je organizovana tombola na kojoj je glavna nagrada bio Liverpoolov dres, a čitav prihod od tombole je išao u humanitarne svrhe. Ovaj put su odlučili da podrže udruženje “S ljubavlju hrabrim srcima”, tako da je cjelokupan iznos od tombole otišao za pomoć djeci sa rijetkim bolestima Republike Srpske. lfc bih

Iako njihov voljeni klub nije ostvario pozitivan rezultat, članovi fan kluba kući su otišli zadovoljni jer kako kažu ispunili su svoju misiju, a to je da kroz ovakva okupljanja promovišu zdrave vrijednosti što su i ovaj put pokazali.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist