Anja Štark i Hibrid predstavljaju novi single, Vazduh


Podmornica predstavlja novi single Vazduh u suradnji beogradskog dope pop dua Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva.

 

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su surađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od godinu dana i do sada su objavile pjesme Zlato, Mesta, Dječaci sa srcem slijepog miša.

Hibrid je producent elektronske muzike, koji dolazi iz Sarajeva. Prepoznat već na regionalnoj sceni kao umjetnik koji eksperimentiše i mješa različite muzičke žanrove i utjecaje, ovom pjesmom nastavlja svoju produktivnu godinu, nakon što je objavio par singlova i album Na Pola Puta kao dio svog projekta Hibrid, etc.

Tekst pjesme potpisuje Milica Mitić, a muziku Hibrid, zajedno sa Aleksandrom i Milicom. Osim za muziku, Hibrid zaslužan je i za aranžman i produkciju pesme. Vokale je snimao Dušan Filimonović, a mastering pjesme je radio Robert Trifunović. Video edit potpisuje Dušan Majkić.

Vazduh je dostupan na svim online platformama, a video možete pogledati na Youtube.

https://youtu.be/DPu97632Mc4

Dišite duboko, poslušajte Vazduh!

Pjesma je objavljena pod etiketom bh. labela Podmornica koja već drugu godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godine objavila preko 70 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz cijelog svijeta.

 

Vazduh / Sve platforme: https://smarturl.it/Vazduh

Anja Štark
https://www.facebook.com/anjashtark/
https://www.instagram.com/anjashtark/

Hibrid
https://www.facebook.com/hibrid.official
https://www.instagram.com/hibrid.music

Podmornica
https://www.facebook.com/podmornica.sarajevo
https://www.instagram.com/podmornica_


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist