Kako da vam žena ne zvoca- priručnik za muškarce


Dragi muškarci, single i zauzeti, otkrivam vam tajnu divnog dana, tj. rješenje za vaš problem, o kojem sam toliko slušala u autobusu, kako, ako nešto uradite, žena će vam “zvocati”, dan će vam biti uništen, nema ni na poslu onda uspjeha i tako te vaše fejmus rečenice, kako vam žene znaju uništit dan, nervirat vas i te stvari.
Nije istina. Nijedna žena, koja vas voli, vam neće uništiti dan. Gdje ste vidjeli da ljubav uništava? Nigdje. Tako da, ne dajte da ste u zabludi oko tog. Da nema žena, svijet, i vaš koji imate u glavi i svijet kao Zemlja bi bio siv, bez ljepote, bez mirisa i bez bilo čega rozog.Vaša žena, kada povisi ton, ne zvoca. Žene, koje daju život svima na ovom svijetu, ne bi trebale imati uz svoje ime glagol zvocati, imenicu zvocanje i pridjev dosadna, a imala sam običaj to čuti u busu da muževi i momci govore za svoje supruge i djevojke. Žene vam čine svakodnevnicu zanimljivom, divnom, krasnom i magičnom. Vaš problem ako ne vidite. Otvorite oči onda.
One su vaši najbolji prijatelji.
One su vaša desna ruka, vaš vjetar u leđa.
O ženama se ne bi trebalo pisati sami Osmog marta, fejmus datuma, i dat im se ruže. Ako date svojoj ženi ružu samo Osmog marta, daje li vam to pravo da okomentarišete u javnom prevozu svoju ženu sa “dosadna, samo zvoca”. Svaki dan je grlite, svaki dan je volite, svaki dan pričajte s njom ko da je posljednji. Svaki dan joj kažite da je volite (nije klišej) i da ne postoji nijedna druga za vas pored nje (isto nije klišej) i da ste zahvalni što je imate. Žene su fakat kul.

Zato, muškarci, ako imate ovih problema, i ako ste sebi umislili (da, umislili) da vam vaša djevojka ili žena zvoca, znajte da griješite. Zagrlite svoju ženu, i kažite joj samo lijepe riječi.

Žene su jako bitan dio društva i zajednice. Žene u svakom dijelu svijeta, u svako državi svijeta, u svakom gradu svijeta i u svakom mjestu svijeta mogu riješiti neki problem lahko.

Bitno je i pomenuti da institucije, organizacije, koje vode žene, jako dobro funkcionišu.

Bez nje život ne biste mogli ni da zamislite. A žene su jedan poseban dio naše zajednice, bez kojih bi zajednica sigurno kasnila za 10 koraka, i bila iza drugih. Žene mijenjaju svijet podjednako kao i muškarci.

Da, ovo piše žena. 🙂

Također, ako imaš instagram, klinkni ovdje.

 

Slika preuzeta sa: IG @hubman.chubgirl


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist