Sociolog Sead Pašić u emisiji Horizont


Poštovani radioaktivci, ušavši u novu sezonu našeg programskog sadržaja, emisija Horizont obogatila je svoj sadržaj.

Kako je cilj emisije Horizont  promocija kreativnih ljudi, spajajanje različitih svjetonazora,  te uzdizanje na kulturno-umjetničkom nivou, rubrika “Art Cake” će vam omogućiti implementiranje informacija o umjetničkim pravcima putem podcasta koje će za naš radiYo davati cijenjeni sociolog Sead Pašić.

S obzirom na to da su godine života iza uvaženog sociologa Seada Pašića bile ispunjene istraživanjem, čitanjem, pisanjem, te raznim drugim aktivnostima s ciljem oplemenjivanja intelekta, emisija Horizont kroz već navedenu rubriku, će vam pružiti intrigantne podatke o nastanku, razvoju i prestanku umjetničkih pravaca. Prvi podcast će vam omogućiti da rekapitulirate znanje ili pak naučite sve ono što niste znali o renesansi i baroku.

Živa riječ gospodina Seada o navedenim sferama, a koja je rezultat na desetine iščitanih knjiga, omogućit će nam svima da odlutamo u umjetničke sfere i oplemenimo svoj intelekt.

Sociolog Sead Pašić i Amila Heralić, voditeljica i urednica emisije Horizont.

Pored “Art Cake” rubrike, slušatelji Horizonta će moći unaprijediti svoje znanje i o svemiru putem rubrike koja će se zvati “Kosmologija”.

Emisiju Horizont koju vodi, priprema i uređuje Amila Heralić možete slušati utorkom od 18:30 do 20:30 sati.

Dragi radioaktivci, hvala vam svima što podržavate naš rad! Budite na našim talasima jer vam nudimo zanimljiv sadržaj kroz sve naše emisije.

Napisala: Amila Heralić


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist