Elektro nota predstavlja: Toni Montana!


Emisiju “Elektro nota” slušajte petkom od 21:00 do 23:00 sata na radiYoaktivnim talasima. Ovo je emisija koja ima za cilj da podrži razvoj elektronske scene u BiH, te njene DJ -eve i producente.

U petak, 22.02.2019. godine, imate priliku čuti DJ- a iz Neuma, koji nastupa pod imenom Toni Montana. Za sebe kaže kako dolazi iz malenog grada Neuma, ali sa velikim srcem kada je u pitanju elektronska muzika. U svijet dj-inga uplovio je 2013. godine. Najčešče pušta Tech House, Groovy, Deep, Minimal. Do sada je nastupao nastupao u BiH i Hrvatskoj,od Dubrovnika, Mostara, Sarajeva, Zenice.. Najvise po klubskim dogadjajima, zna se tu naci i po koji festival ljeti kao sto su Mostar Summer Fest, Adriatic Perception.

Iako ne dolazi iz grada gdje elektronska muzika vlada, on i ekipa trude se da iz u događaja u događaj prikupe što više ljubitelja ove muzike u Neum, ističe Toni i poziva na party ljubitelje ove muzike da posjete 23.02.2019. Club Contact Neum.

Po Vašem mišljenju kakva je elektro scena u BiH?

  • Mislim da je elektro scena ide u poprilično dobrom pravcu i sve je više evenata i ljudi što vole i podržavaju ovu vrstu muzike.

Kako unaprijediti elektronsku scenu u našoj državi?

  • Mislim da redovitim održavanjem događaja i reklamom putem internetskih stranica scena se uvijek može poboljšati i unaprijediti iako je i sada na dobrom nivou.

Šta je po Vama najvažnije kod puštanja jednog seta?

  • Najvažnije da set ima smisla, priču i naravno ubojiti ritam koji će publiku nositi kroz čitav set.

Vaš savjet za one koji žele kročiti u sivjet DJ – inga i jednog dana vrtiti svoje setove, šta trebaju imati na umu?

  • Samo naprijed uz vježbu sve ide samo od sebe.

U prethodnim emisijama slušali smo: Acid AvisaRa1nRefa T, TechlalovDavor B. i Fedja Knajdl, o kojima možete više pročitati klikom na njihova imena. 😉

Želite da i Vaš set zavrtimo na radiyoaktivnim talasima? Javite se u inbox fb stranice POZITIVA.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist