Clubnights sa Elevation i Lunar ekipom: Vol 2. DJ Jock!


Elevation ekipa ide korak dalje i udružuje se sa ekipom koja je organizovala Lunar festival. U Pivnici Libertas, u subotu, 19.01.2019. godine, od 22:00 do 05:00 sati imate priliku podržati Lunar Clubnights Vol. 2 kada će puštati DJ Jock, Ra1n i Adot.

Poslije više od 20 uspješnih partija u organizaciji Elevation ekipe, sada evente u Libertasu organizuju Elevation i Lunar zajedničkim snagama. Možete li nam reći nešto više o tome?

  • Nakon jako uspješnih partija u našem Libertasu mi iz Elevationa smo dobili priliku da pravimo nešto veće evente u saradnji sa našim, također zeničkim, Lunar festivalom, na što smo mi odmah pristali, jer znamo da je Lunar festival jedan od najjačih u našoj državi i jedina logična stvar je bila da se udružimo i dovedemo u naš grad neke od najvećih DJ imena iz regiona. U pravom rejverskom duhu ćemo zajedno da napravimo neku novu priču, a obožavatelji elektronske muzike će sigurno biti oduševljeni šta smo im spremili za naredni period. – govori jedan od organizatora, Ra1n (Benjamin Bajramović).

U 2018. godini, tačnije 22.12. posjetioci su imali priliku uživati u sjajnoj atmosferi koju su napravili Sugar Lobby i Nemanja Gođevac iz Srbije (Lunar Clubnights Vol. 1). Naravno, organizatore smo pitali i o ovom događaju.

  • Moram i da spomenem prošli party koji je prošao odlično, pred oko 150 rejvera, a ugostili smo Sugar Lobby i Nemanju Gođevca iz Srbije. Njih dvoje su zaista bili pozitivno iznenađeni sa atmosferom u Libertasu i rekli su  da im je drago kako je publika u Libertasu prihvatila njihovu muziku i da se raduju nekom sljedećem druženju. – Ra1n

Šta nas očekuje u subotu 19.1.2019.?

  • U subotu nam dolazi svjetski poznati DJ Jock iz Hrvatske, a kao i do sada Armin Šestić aka Adot i ja ćemo biti DJ podrška. Spremili smo, kao i do sada najbolji zvuk i light i mogu reći da se svi jako radujemo suboti i očekujemo veliki broj rejvera da učinimo tu subotu posebnom. – Ra1n

Ko je DJ Jock?

Rođen u Hrvatskoj 1992. godine, DJ JOCK je ušao u svijet elektronske muzike praktično kao dječak. Sa 14 godina počinje da svira na privatnim partijima, a nedugo nakon toga njegovi snovi postaju stvarnost i postaje rezident DJ u Pineta Baru u Hrvatskoj. Ubrzo se počeo baviti i produkcijom i nakon svog prvog izdanja za Debuger Records potpisuje izdanje za Pornographic Records slavnog Cristiana Varele. Njegove trake su se mogle čuti na najpoznatijim festivalima uključujući i Tomorrowland, Awakenings, Electrobeach Festival, Exit Festival i Space Ibiza, a njegove trake su zavrtili i najpoznatiji svjetski DJ-evi kao što su Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joseph Capriatti, Jon Rundell, Richie Hawtin, Carl Cox i mnogi drugi.

Karte za  događaj možete kupiti na ulazu po cijeni od 10 KM, a možete izvršiti i rezervaciju na Elevation.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist