Večeras poslastica u Libertasu sa RA1N i DJ CRAB!


Elevation Entertainment ekipa na već ustaljenoj lokaciji u Pivnici Libertas organizuje i ove subote elektro noć i nastavlja sa projektom PLUS ONE.

Večeras, 14.07.2018. godine, sa početkom u 21:00 sat publiku će pored rezidenta večeri RA1N – a, na plesni podijum izvesti i DJ CRAB.

Kao rezident PLUS ONE projekta u okviru Elevation Entertainment-a, zadovoljan sam dosadašnjom posjetom kao i onim što su pokazali mladi DJ – evi. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i da će posjećenost iz subote usubotu rasti. Posjećenost do sada je dokazala da ima  mladih ljudi koji će podržavati elektro scenu u našem gradu i da ćemo je uspjeti podignuti na viši nivo. Ovim putem pozivam sve ljude da dođu večeras i da ako nisu osjetili magične momente Elevation Entertainment-a, iste dožive ovu subotu. – RA1N

 

Kroz projekat PLUS ONE Elevation ekipa daje mogućnost DJ-evima i producentima da se predstave publici. Do sada su se kroz Plus One predstavili Schicksal i Refa T., a koje ćemo u naredom periodu predstaviti i u emisiji Vaš mix RadiYa Active, kada ćete imati priliku više pročitati o njima, ali poslušati i njihov set.

PLUS ONE projekat večeras za sve posjetioce predstavlja, prije svega prijatelja organizacije i dugogodišnjeg DJ -a, “skoro purgera”, a u pitanju je DJ CRAB. Imena i prezimena, Edvin Artuković, rođen je u Zagrebu 16.12.1988. godine, a dj-ingom se bavi više od pet godina. Imali ste ga priliku slušati na Lunar festivalu, ali isto tako ako ste hodali po BiH i raznim klubovima od sjevera do juga, od istoka do zapada. Za večeras DJ Crab poručuje svim posjetiocima da pripreme i dodatnu presvlaku jer ples neće izostati. Raduje se večerašnjem nastupu i pozitivnoj energiji koja se iz subote u subotu širi kroz Pivnicu Libertas.

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

Osjetite uzvišenu veličinu elektronske muzike uz “dizače”, pokrenite najskrivenije dijelove sebe. Počastite se!

Ekipa koja živi elektronsku muziku i istinski zna šta znače ljubav, poštovanje i jedinstvo odlučila je upravo iz tih razloga svom community-u, Zeničanima i Zeničankama, kao i ostalim istomišljenicima pružiti subotu pozitivne energije, druženja i plesa. Da li će vremenom postati ozbiljnija organizacija za veće projekte u Zenici ovisi i o vama!

Emisija Pozitiva i Pozitivka i ovaj put prate event. Sa plesom u novi dan!


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist