Agencija Infinity: Studentski posao, prijave u toku!


Agencija Infinity marketing solutions iz Sarajeva, traži više promoterki (djevojaka) i jednog ili dva promolidera (momka) za promocije na području ZE-DO i Srednjobosanskog kantona.

OPIS POSLA

Agencija vrši promocije za firmu “Boreas”(Stanić), koji je glavni uvoznik i distributer alkoholnih pića na području BiH, između ostalog i brendova kao što su: Karlovačko, Heineken, Krušovice, Laško, Johnny Walker, Smirnoff, Captain Morgan.

Djevojke koje rade promocije, vrše samo promovisanje datog brenda, ne prodaju epruvete ili neke slične stvari. Dakle u opisu posla je upoznavanje gostiju sa promocijom zadatog brenda, upoznavanjem za nagradnom igrom (ukoliko se ista vrši uz promociju), igranje nagradne igre (najčešće uz grebalice), te dijeljenje nagrada i slikanje sa gostima.

Promolider (momak), vrši prevoz djevojaka na promocije i sa promocija, fotografisanje djevojaka dok upoznaju mušterije sa promocijom, kao i dok djevojke dijele nagrade. Promocije se rade u raznim caffe barovima i pubovima na području Ze-Do i SBK, te gotovo nikako ili jako rijetko u diskotekama, u vremenskom periodu od 20:00 do 00: 00 h (nerijetko se promocije završe i ranije).

USLOVI ZA PROMOTERKE I PROMOLIDERA

Djevojke moraju biti visoke najmanje 170 cm (može centimetar ili dva niže). Takođe poželjno je djevojke da imaju razvijene komunikacijske vještine i poznavanje jednog stranog jezika. Promolider mora posjedovati vozačku dozvolu B kategorije minimalno dvije godine (dakle da nije početnik), te vlastito vozilo (jer djevojke na promocije voze privatnim automobilom).

ISPLATA

Isplate i za djevojke i za promolidera se vrše u prvih 10 dana sljedećeg mjeseca (za razliku od većine agencija, gdje se isplate vrše i do mjesec – dva kasnije). Također nije potrebno posjedovati nikakve račune u bankama jer se isplate vrše “na ruke”. Promolider pored dnevnica ima uračunato i gorivo u isplatu, po unaprijed utvrđenoj kilomertaži, dodaju iz Agencije.

Sve zainteresovane djevojke i momci mogu se javiti na Viber broj: 061-985-258

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist